DZIK PIECZONY W CAŁOŚCI
Skład: Tusza dzika , kasza, przyprawy,
Przydatność do spożycia : 2 dni
Warunki przechowywania : temp. od 3 do 4 *C,
Waga w całości : 20,30,40,50 kg
Ilość osób dzika 20 kg : od 30 do 40 osób, średnio 20 dag / os (mięsa bez kości)
Tolerancja wagi : + / – 10% wyrobu gotowego w stosunku do zamówienia
Warunki zamawiania:
Prosimy zamawiać w ilościach : 20,30,40,50 kg
Zamówienie prosimy składać z 10 dniowym wyprzedzeniem.
Zaliczka w wysokości 30% wartości zamówienia.
CENA JUŻ OD: 50 ZŁ/KG – cena wyliczana jest według wagi wyrobu gotowego z dekoracją.
—
PIECZONY UDZIEC DZIKA
Wygląd: Kolor ciemnobrązowy, po rozkrojeniu mięso koloru jasnobrązowego.
Kształt: Kształt zewnętrzny przypominający nieregularny stożek. W przekroju plaster o nieregularnych włóknach.
Wielkość: Produkt o masie 5-10 kg.
Konsystencja: Miękka,półsoczysta.
Smak i zapach: Smak pieczonego i wędzonego mięsa. Wyczuwalny aromat przypraw: liść laurowy, czosnek, ziele angielskie, lubczyk ogrodowy.
Barwa (zewnętrzna i na przekroju): Ciemnobrązowa, przechodząca w ciemną wiśnię na zewnątrz. Na przekroju jasnoróżowa z białym oplotem.
CENA JUŻ OD: 55 ZŁ/KG
Zapytaj o szczegóły: +48 507 708 742 , + 48 74 845 12 00 lub tkw@op.pl