Dzik pieczony

DZIK PIECZONY W CAŁOŚCI
pieczony dzik
Skład: Tusza  dzika , kasza, przyprawy,

Przydatność do spożycia :  2 dni

Warunki przechowywania : temp. od 3 do 4 *C,

Waga w całości : 20,30,40,50 kg

Ilość osób dzika 20 kg : od 30 do 40 osób,  średnio 20 dag / os (mięsa bez kości)

Tolerancja wagi : + / – 10% wyrobu gotowego w stosunku do zamówienia

Warunki zamawiania:

Prosimy zamawiać w ilościach : 20,30,40,50 kg

Zamówienie prosimy składać z 10 dniowym wyprzedzeniem.

Zaliczka  w  wysokości 30% wartości zamówienia.

CENA JUŻ OD: 50 ZŁ/KG – cena wyliczana jest według wagi wyrobu  gotowego z dekoracją.

PIECZONY UDZIEC DZIKA
udziec z dzika
Wygląd: Kolor ciemnobrązowy, po rozkrojeniu mięso koloru jasnobrązowego.

Kształt: Kształt zewnętrzny przypominający nieregularny stożek. W przekroju plaster o nieregularnych włóknach.

Wielkość: Produkt o masie 5-10 kg.

Konsystencja: Miękka,półsoczysta.

Smak i zapach: Smak pieczonego i wędzonego mięsa. Wyczuwalny aromat przypraw: liść laurowy, czosnek, ziele angielskie, lubczyk ogrodowy.

Barwa (zewnętrzna i na przekroju): Ciemnobrązowa, przechodząca w ciemną wiśnię na zewnątrz. Na przekroju jasnoróżowa z białym oplotem.

CENA JUŻ OD: 55 ZŁ/KG

Zapytaj o szczegóły: +48 507 708 742 ,  + 48 74 845 12 00 lub tkw@op.pl